top of page

FEELGOOD RESA TILL MALLORCA
MED SHALA HALA & VING - VERY LAST CALL

27 april - 4 maj 2024

Ving i samarbete med Laila Svensson från Shala Hala erbjuder dig en härlig vecka med yoga och återhämtning. Släpp vardagen och följ med Shala Hala på en riktig feel-good-resa. Under veckan kombinerar vi både morgon och kvälls yoga med fysisk yoga, andning, chanting, yin yoga, restorative, yoganidra eller meditation. 

Passar för: Alla
När: 27 april 
Var: Pollenca Bay, Mallorca
Pris: Fr. 16 669 kr per person i delat dubbelrum med frukostbuffé
Enkelrumstillägg: 2300 kr 
Res från: Göteborg

Max 12 deltagare.

 

I resan ingår 

- Flyg 

- Del i dubbelrum

- Transfer

- Mat ombord på flyget 

- Yogapass och vissa aktiviteter under veckan enligt program

- Frukostbuffé 

Mallorca_i1_Stock-1373009482.jpg

FEEL GOOD WEEKEND PÅ DEN SKÅNSKA ÖN 

HALLANDSVÄDERÖ

20 - 22 September 2024 

Följ med Shala Hala på en friluftslivs helg till harmoni och välbefinnande mitt i naturens skönhet. Låt dig uppslukas av öns skönhet både med en guidad båttur runt ön inklusive sälsafari och en guidad vandringstur runt hela ön för att utforska dess unika natur- och kulturvärden. Utöver det så hinner vi med fyra yogaklasser som kommer att skapa den där extra känslan av välbefinnande.

 

Foto: Thomas "Thoya" Johansson Seglare och fotograf.

Mer info om pris och schema kommer.

Maila laila@shalahala.se  vid intresse och föranmälan 

Hallandsväderö.jpeg

FÖLJ MED SHALA HALA PÅ EN 5 DAGARS

RETREAT TILL MAGISKA BALI

12 - 17 februari 2025 

Har du någonsin drömt om att göra yoga en tidig morgon med en utsikt över de magiska risfälten på Bali? Jag har! 

 

Under 90-talet var Bali och Indonesien som mitt andra hem. Jag lärde mig språket, kulturen, hade min "egen" indonesiska familj och jag till och med arbetade där som guide. Men under 90-talet hade den fysiska yogan inte kommit till Bali så någn yoga utövande jag aldrig då. Men jag gjorde så mycket mer. Ubud, där yogaretreaten kommer att äga rum, har alltid  varit Balis mest framstående centrum för konst, dans och musik. Och med ett namn som härstammar från ordet ubad, vilket betyder medicin, har Ubud länge varit ett resmål för människor som söker naturläkemedel och holistisk hälsa. Så det finns en anledning till att Ubud har blivit ett av yogans centrum i modern tid. Så nu är det dags även för Shala Hala - år 2025 Yogaretreat går till Bali. 

För det första fyller jag jämt i februari 2025, och min högsta dröm har länge varit att få återvända till det som en gång var mitt hem. För det andra har jag länge velat förmedla yoga just där. Där magin är större än någon annanstans i världen. Om du frågar mig! Men det är inte bara inbillning. För Bali är inte bara en mycket vacker ö utan det är också känt för att vara ett av världens spirituella center, och en del menar också att Bali är en av de två platser där jordens största leylinjer korsas. Leylinjer är raka energilinjer som sägs gå över hela jorden, och som korsar många historiska platser och kultplatser med positiva energier. Och ja, jag kände det redan på 90-talet. Jag hoppas av hela mitt hjärta att just du följer med mig på en av de mest förtrollande yogaretreat jag kan erbjuda. 
 

Bali_bild_köpt.jpg
bottom of page