top of page
20180418-MB3430.jpg

SHALA HALA YOGASTUDIO & YOGASKOLA

Shala betyder, plats där du utför yoga och hala betyder, upplyst.


Välkommen till den upplysta yogastudion. 

Shala Hala öppnades 2012 och är en yogastudio för alla. Studion har öppet året om och på här möts både modern och traditionell yoga. 


Shala Hala ägs och drivs av Laila Svensson och är ett resultat av Lailas alla möten med olika yogastudios runt om i världen. Laila har tagit alla intryck från allt hon upplevt och skapat något alldeles extra mitt ute på Bjäre.


I Lailas klasser spelar Patanjalis Sutra och ”eight limbs of Yoga” en viktig roll. De åtta stegen innebär utövandet av både, Yama & Niyama (etik och moral), Asanas, Andning och Meditation. I huvudsak utövas den fysiska yogan av en modern form av Hatha Yoga. En form av yoga där man värnar om den fysiska kroppens välbefinnande, allt för att uppnå ett högre medvetande.

Alla klasser kan se olika ut. Ibland kan det bli mer statiskt där man står kvar i positionen och fokuserar på alignment. Ibland kan det vara mer flöde där man förflyttar sig ifrån en position till en annan. På Shala Hala sker all guidning verbalt och som instruktör tillbringar Laila ingen tid alls på mattan och all fokus är på dig och din utveckling.

bottom of page