top of page

YOGA TRIOLOGI - ETT MÄSTERVERK

Ett unikum inom yogavärlden. Med en sällsynthet beskriver Laila yogan ur tre perspektiv; yogan, sin egen resa och ger dig möjlighet att göra det samma. Det är ett samlat verk med genuin kunskap, myter, citat, egna erfarenheter. Där Laila beskriver yogan bland annat ur ett historiskt perspektiv och benar upp essensen i yogan. Listan kan göras lång för vad som gör denna trilogi till den enda i sitt slag. En svensk lärobok för blivande yogalärare och för dig som vill fördjupa dig i yogafilosofi.

flicka2.png

YOGA FÖRÄNDRAR HELA VÄRLDEN
Bad attitude change it

flicka1.png

JAG SKA FÖRÄNDRA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA
Egot blossar innan det dör

Var kommer vi ifrån? Vad är meningen med livet? Vad är jag ämnad för? Finns rätt eller fel? Genom livet ställer vi oss de stora existensiella frågorna , men allt som oftast ger vi alldeles för snabba, enkla och diffusa svar på frågor som redan är dåligt ställda. Nyckeln är istället för att hitta en tydlig fråga och en vilja att blottlägga våra föreställningar om världen och utsätta dessa för kritisk prövning. Det är här yogafilosofin kommer in i bilden: den tar ett helhetsgrepp om den mänskliga kunskapen och hjälper oss att förstå den värld vi lever i.

I Yoga förändrar hela världen får du klarhet i antaganden som du gör och hur dessa ligger till grund för dina slutsatser. Pedagogiskt och engagerande förklarar yogaläraren Laila Svensson yogafilosofins grunder genom att knyta den till händelser i sitt egna liv. Du tas med på en resa genom yogans historia och filosofi med utgångspunkt i tillvarons centrala fråga: Vad orsakar människans lidande?

Laila är inte rädd för att greppa yogans filosofi fullt ut. Hon söker förståelsen och finner ovärderlig hjälp att bemästra sina tankar genom yogans uråldriga visdom - och hon hoppas att du ska göra detsamma.

Pris: 230 kr 

Levereras med post med ett tillägg på 60 kr. 

Genom sin egen hisnande och många gånger svåra livsberättelse ger oss yogaläraren Laila Svensson verktygen vi behöver för att åstadkomma riktig förändring i vårt liv. Laila berättar om hur hon genom sin uppväxt i en dysfunktionell familj och ett liv fyllt av utmaningar och äventyr hela tiden anat att det finns något annat - bortom ego, tankar och konflikt. När hon till slut fördjupade sig i yogan och framförallt i yogafilosofin, fick hon ord, verktyg och metoder inte bara för att läka, utan för att komma närmare sitt sanna jag. Längtar du efter förändring, sanning och mod för att kunna ta det första steget mor ett sannare liv? Då är "Jag ska förändra hela världen lilla mamma" en bok för dig.

Pris: 230 kr 

Levereras med post med ett tillägg på 60 kr. 

så förändrar du hela världen omslag kopiera 2.jpg

SÅ FÖRÄNDRAR DU HELA VÄRLDEN
Är du en vän eller en fiende

bok_3.jpg

RECENSIONER

I boken ”Så förändrar du hela världen – är du en vän eller fiende” får du kunskap i hur du kan förändra världen bara genom att bli medveten om hur färgad du är av din barndom, kultur och religion eller världsbild och hur det påverkar dig och dina val och hur det förminskar dig som människa. Som en av de sju miljarder människor tror Laila att alla har ett ansvar att utveckla en lyckligare värld. Genom yogans åtta steg tar hon dig steg för steg genom olika övningar för att rikta större uppmärksamhet på dina tankar, dina inre värderingar och dina handlingar. Hennes önskan är att du sakta men säkert börjar visa mer omsorg om din omgivnings välmående. Hon hoppas helt enkelt att du ska bli en bättre och snällare medmänniska. Denna bok innefattar praktiska övningar i alla Patanjalis åtta steg. 

Pris: 230 kr 

Levereras med post med ett tillägg på 60 kr. 

"Laila har återigen lyckats! Hon har skrivit ytterligare en bok om yoga, del två i en serie av tre. “Yoga förändrar hela världen” är ett kompakt litet mästerverk! Hon utvecklar sin i bok förmågan att beskriva yoga på ett modernt och tillgängligt sätt. Det är många djupdykningar och begrepp vi får förklarade, den tydliga strukturen gör boken lättillgänglig och begriplig. Texten flödar ur Lailas penna. Hon varierar text och innehåll med sitt eget sökande och beskriver hur hon själv hittat till frigörelse genom yogastudier. Laila avslutar sin bok med hänvisning till sin guru mr Budhi, - The word needs yoga, yama och niyama.”

Följ Yoga Trilogi - Ett Mästerverk på Facebook 

bottom of page