top of page
20200831-MB7715 (kopia).jpg

OM LAILA

Laila har sina rötter inom frisör- och modebranschen och har drivit egna salonger och arbetat som utbildare både för Lòreal och Redken. 2010 tog Laila en Master inom strategi- och affärsutveckling och jobbade under några år, som Change Coordinator, på Ikea IT.


Under 90-talet reste Laila med ryggsäcken på ryggen, genom stora delar av Asien. Indonesien blev det land där Laila återkom vid flera längre tillfällen och även arbetade som guide. En resa som verkligen tog Laila på den inre resa som ligger i grund till hennes livserfarenhet och gjort henne  till den jordnära yogamänniska hon är idag. Resor och  erfarenhet som helt klart influerar Lailas guidning på mattan.

Den fysiska yogan började Laila regelbundet utöva, efter en knäskada i alperna, för snart 20 år sedan. Laila har erfarenhet i olika typer av yoga men det är den moderna formen av Hatha yoga som fångat hennes hjärta.

2008 påbörjade Laila sin långa resa till sin yoga utbildning och september 2014 certifierades Laila på internationell nivå i RYT500 inom Hathayoga. Laila fortbildar sig kontinuerligt och Kaivalyadhama, i Indien, har blivit hennes stora källa till kunskap. Ett yogainstitutet som proaktivt bedriver vetenskaplig forskning för att visa fördelarna och användningarna av yoga. Det är här Laila har fått sina viktigaste grundkunskaper i både Pranayama och i den yogiska filosofin. Lailas mål är att vi alla ska gå från klarhet till klarhet genom att tillämpa denna kunskap för att leverera holistiskt välbefinnande.

Laila strävar hela tiden med att kombinera den kommersiella fysiska yogan med den traditionella österländska filosofin. Enligt Laila krävs det ibland kraftfull undervisning för att nå bortom lager av mentalt motstånd och bland är det mer följsam guidning som behövs. I båda fall så strävar Laila att guida dig på mattan så att yogautövandet blir som att göra rörelser i meditation. Yoga med Laila är roligt, spirituellt och utmanande.  

Laila, både bor och driver sin studio på Bjäre. På studion möter du Laila ofta tillsammans med hennes hund Budda. 

Väl mött på mattan
Namasté
/Laila

bottom of page