top of page
iStock-1527929292.jpg

SHALA HALA FEELGOOD YOGARETREATS

Återhämtning på ditt sätt

Ledord för Shala Halas Feelgood Yogaretreats:
***Passiv och/eller aktiv återhämtning
***Inre och/eller yttre träning
***Gemenskap och/eller tid på egen hand
***Avkoppling och återhämtning

Återhämtning kan bestå dels av sömn och dels av vila, pauser och aktiviteter som ger energi. Shala Halas Feelgood Yogaretreats handlar om att skapa balans mellan aktivitet och vila. För det är viktigt att poängtera att återhämtning inte bara handlar om passiv vila. Så under dessa retreats får du möjlighet att hitta balans mellan aktivitet och vila och göra det som du i stunden känner att du behöver. Att vara tillåtande mot dig själv är vad feelgood temat, handlar om.

Shala Halas Feelgood Yogaretreats sker två gånger om året. En gång på våren och en gång på hösten. 

Så välkommen på en retreat för dig som känner att du behöver både lite återhämtning från vardagen men även nya krafter inför kommande säsong. Som en tidig start på sommaren eller som ett andhål inför vinterhalvåret. Shala Halas Feelgood Yogaretreats ger dig som redan har yoga, meditation och rörelse i ditt liv chans att använda det fullt ut. Men Shala Halas Feelgood Retreats passar även för dig som kanske aldrig gjort yoga tidigare. 

Beroende på retreat så kan schemat se lite olika ut. Men i stort sätt så startar vi varje dag med 75 – 90 minuters fysisk morgonyoga, andning, chanting och meditation. Och vi avslutar varje kväll med en lugn och skön 75 -90 minuters yin yoga, restorative yoga, mind fullness eller yoga nidra, där vi kommer ner i varv efter dagen som varit. Ett par gånger har vi även någon längre workshop där vi tittar närmare på både yogafilosofi, olika tekniker i andningsövningar (pranayama) och den fysiska yoga praktiken (asanas). Efter morgonyogan ges det möjlighet att äta en gemensam frukost.

Dagen tillbringar du som du vill. Om du vill hänga på gemensamma aktiviteter antingen på en någon fin vandringsled med svensktalande guide, eller en cykeltur så gör du det till ett självkostnadspris. Det ingår vissa aktiviteter under veckan enligt program. På våra gemensamma utflykter utforskar vi olika matställen där det finns möjlighet att lära känna varandra under frivilliga gemensamma luncher. Vill du hellre ha tid på egen hand för avkoppling och återhämtning så gör du det. Kanske unnar du dig en spabehandling på hotellets spa. 

Ta med egen yogamatta, block, band och tunn filt/sjal att ha vid vilan. 

 

Vecko Feelgood Retreaten innehåller: 

- Tidig morgonyoga varje morgon

- 2-3 workshops

- Möjlighet att deltaga på hotellets (beroende på resa) eget program som tex vattengympa.

- Avslappnande kvällsyoga varje kväll

- 2- 3 olika  längre utflykter (cykling och vandring)till självkostnadspris. 

Vad du än bestämmer dig för att vara med på så kommer det bli en magisk vecka. 

Recensioner från tidigare resenärer:

"Yogan var välbalanserad mellan fysisk träning, meditation, andning och filosofi. Jag fick mycket mer än jag hade förväntat mig. Absolute top notch! Efter lägret kände jag mig förändrad - till det bättre - och otroligt väl till mods. Makalöst."

"Det här var min första Yogaresa. Laila gjorde den till en helt fantastisk upplevelse. Allt med resan var toppen. Boende, miljöer, upplägg och sällskap var tio poäng. Men allra bäst var Laila och hennes enormt professionella inställning till yoga. Hon blandar övningar med filosofi på ett skönt, flytande, begripligt och insatt sätt. Att dessutom få höra hennes upplevelser från många år i Indonesien och på Bali är som att vara med i en film. Att få sitta på en trapp vid stranden i två timmar och diskutera etiska och filosofiska frågor är en upplevelse som jag är tacksam för. Älskar att vi började varje morgon med 1,5 timmes yoga. Bästa starten på en dag. Att sedan avsluta dagen med 2 timmars yogaworkshop var pricken över i. Somnade med en skön känsla i kroppen varje kväll. Kan varmt rekommendera Lailas Yogaresa till alla oavsett tidigare erfarenhet. Laila är grymt duktig på det hon gör och hon kan med van hand få både nybörjare och erfarna yogisar att växa och utmana sig."

 

 

Namasté

/Laila

 

bottom of page