top of page

Workshop 

Warriors "come out and play"

Lördag 13 juli  8.00 - 11.00

Krigare_WS.jpg

Are you ready to go from worried till warrior?

På denna workshop är det dags att spänna musklerna och landa in i de tuffa och starka krigarna. Vi stiftar bekantskap med Krigare A, B och C. Det vill säga Virabhadrasana I, II & III. Och vi gör det på alla tänkbara olika sätt.

Vi övar på balans, styrka och andetag och olika variationer av dessa 3 olika krigare. Vi ska försöka förstå myterna om dessa för att hitta både styrka, mod och kurage. Vad har de gemensamt och vad skiljer dem åt. Hur kan man vara krigisk och stillsam samtidigt?

De olika krigarpositionerna, som alla är stående, är ganska tuffa asanas och när vi utför krigarna tränar vi på balansen mellan kraft och lugn, mellan ego och hjärta.

 

En väl utförd asana ska alltid vara stadigt vilande, stark och kraftfull. Vi lär oss att använda kraft utan att gå över gränsen för vad vi klarar. Motsägelsefullt med dock, så utövar vi AHIMSA (icke våld), en av yogans discipliner (Yama) det vill säga utan att göra våld på oss själva eller någon annan.

Du behöver ingen större vana av yoga för att deltaga på denna workshop du måste bara vilja röra dig, en lust att bli starkare och smidigare, brinna för detaljer och ha en förståelse för att allt detta tar tid.

Pris för dig utan sommarkort: 500 kr
Pris för dig med sommarkort: 250 kr

Vill du gå workshopen?
1. Swisha 500/250 kr beroende om du har sommarkort eller ej till swishnummer 1236808927.
2. Skriv Krigare workshop 13 juli på din swishbetalning.
3. Gå in och BOKA på Timecenter och skriv att du "swishat xx datum".

 

Har du frågor maila laila@shalahala.se

 

Ses "krigandes" på mattan
Namasté
/Laila

bottom of page