top of page
Bali_kultur.jpg

Schema

 

12 Februari, Ankomst dag

15.00 – 19.00 Samling och Workshop

19.00 Gemensam Middag

Dagligt schema 

7.00 – 8.30 Morgonyoga

8.30 - 9.30 Frukost

17.00 – 19.00 Workshop (förutom lördag, gemensam utflykt)

 

Måndag 17 februari

7.00 – 8.30 Morgonyoga

8.30 - 9.30 Frukost 

Utcheckning 

Upplägget på denna retreat gör det möjligt för dig att både utföra fantastisk yoga med mig, Laila och även komma några dagar tidigare eller stanna efter retreaten och uppleva Bali på egen hand. Schemat för dessa dagar ger dig även möjlighet till att, under tiden på en välbehövd återhämtande och utvecklande retreat,  besöka och utforska Balis rika kultur och den enorma naturen. Du har även tillgång till Anandas fantastiska spa och dess behandlingar.

 

Bali är en vacker, förtrollad ö full av mystik och äventyr. Till skillnad från resten av Indonesien, står Bali ensam som en oas av den hinduiska kulturen. Ön är fylld med tempel och överallt du går blir du ständigt påmind om dess djupa andlighet. Landskapet är frodigt och tropiskt. Risodlingar ligger längs sluttningarna som stora trappsteg. Vulkanen på berget Agung svävar genom molnen. En vy som jag fotat otaliga gånger och som jag längtar till att åter fotografera. 

Under retreaten bor vi i byn, Ubud, som numera har ca 30 000 invånare. Ubud ligger ungefär 90 minuters bilfärd från Kuta och Seminyak, där långa sträckor av stränder utgör scenen för magiska solnedgångar och har i många decennier varit ett surfar paradis. Även jag provade på surfvågen under 90-talet. Jag minns när jag kom hem och folk sa att de surfade så blev jag helt perplex. För mig var surfa något man gjorde på vågorna på Bali och inte på Internet. 

Vi bor tryggt och fräscht på Anandas Cottage med vacker Balinisesik arkitektur. En arkitektur som inspirerat mig sedan jag var där. Bland annat min toalettdörr på Shala Hala, är inspirerat från min tid på Bali. Jag lovad mig själv att en gång ha en sådan dörr i mitt liv. Och visst passar den på Shala Hala? Anandas Cottage ligger lugnt och lummigt, ca 20 minuters promenad från Ubuds center. På hotellet finns flera pooler med utsikt över Balis fantastiska natur.

Du bokar ditt flyg till Denpasar, Bali. Det finns många flyg som reser reguljärt till Bali. Ju, tidigare du bokar desto bättre bättre pris. Resenärer behöver vid inresa till Indonesien endast uppvisa pass som är giltigt i 6 månader efter inresa och returbiljett. Transfer tar ca 1 timme från flygplats till Ananda Cottage.

För bokning, maila namn samt adress till laila@shalahala.se samt hur du vill bo (enkel rum eller om du vill dela. Uppge då namnet på den som du vill dela rummet med). Du får en faktura på 15000 kr som du omgående gör en delbetalning på minst 5000 kr som är själva bokningsavgiften. När du betalt bokningsavgiften har du säkrat din plats. Resterande belopp ska betalas in senast 3 månader innan resan. Det vill säga 12 november, 2024.

 

Att ta med dig: Yogamatta, Två yoga block Ett yogabälte

Yogan under retreaten är fysisk men jag anpassar som vanligt så att det passar alla nivåer. 

Varje enskild worksshop hjälper jag dig, att din egen takt, ta din yoga till oanade höjder. 

Både mentalt och fysisk. Varje workshop avslutar vi med någon typ av återhämtande övning så som Yin Yoga, Yoga Nidra, Andning & Meditation.  Vi yogar i en öppen Shala med utsikt över djungeln. No more words needed!

LÄS NOGA  Regler och Villkor

Bokningsavgiften återbetalas ej. 89 dagar eller mindre före resan återbetalas inget men resan kan överlåtas till någon annan. Bokningsavgiften krävs för att reservera din plats. Full betalning krävs för att bekräfta bokningen senast 12 november, 2024.

- Bokningsavgiften återbetalas ej.

- I händelse av avbokning 90 dagar eller mer före resan återbetalas allt utom bokningsavgiften.

- 89 dagar eller mindre före resan återbetalas inget men du kan överlåta platsen till någon annan.

- Alla avbokningar och ändringar sker skriftligt till laila@shalahala.se 

- För att Shala Hala skall återbetala och ställa in resan gäller att UD avråder från att inte resa till Bali i området Denpasar och Ubud. Vid sådan avrådan återbetalas hela inbetalda beloppet förutom 3000 kr.

- Shala Hala är ingen researrangör utan tillhandahåller retreat och boende. Du som deltagare är själv ansvarig för visumkrav och alla nödvändiga vaccinationer för att besöka Bali.

- Du står för alla reseförsäkringar

- Ca 2 månader innan avresan kommer du få inbjudan till vår gemensamma Facebook grupp. Där får du all info du behöver inför och under resan. Där du också får möjlighet att ställa frågor. En sida som vi även använder för att enkelt kommunicera med varandra under tiden och kanske till och med efter retreaten. 

- Innan du bokar “Jag har läst ovanstående och förstår den information som gäller för detta retreat"

Ses på mattan på Bali 

bottom of page