top of page
Buddha Zen,Religious concept..jpg

EN FAR-KUNDS REKOMMENDATION

Om hur och varför Lailas yoga blev en del av min läkning efter utmattning.

”Att uppleva en utmattning som smyger sig på hela systemet för

att en dag kulminera i en upplevd omöjlighet att gå till jobbet eller

delta i en normal vardag, är inte något jag önskar någon. Många upplever just detta och för mig handlade det om, efter den akuta fasen, att hitta möjligheter att bli mig själv igen, förstå vad som hände och förstås - läka.

Jag hade provat yoga under många år men det jag längtade efter nu, var en bestående känsla av lugn snarare än att utmana den fysiska kroppen. Då tänkte jag på Laila och tog kontakt, vi hade ett fint samtal där förståelsen blev väldigt tydlig liksom det faktum att Lailas syn på yoga står för helhet av kropp och själ.

Så jag kan nog säga att för mig blev Shala hala en livlina, en rutin, en stund i vardagen som jag visste gav mig lugn och kapade topparna av inre stress och ett oförståeligt kroppsligt "högt varv".


Jag var sjukskriven, hade en god kontakt med min arbetsgivare, hade stöd hemma så VARFÖR fanns det där "höga varvet" påslaget under stora delar av dagen? Jag konstaterar efter några veckor att en lugn och behaglig stund på mattan hos Laila motverkade och lugnade sinnet. Och så är det fortfarande. I den finaste yogasalen med den mest pedagogiska och varma läraren finns bara lugn och stillhet, acceptans och frid. Men också fysisk träning på olika nivåer som jag numera väljer själv beroende hur jag mår just den dagen. 


Jag kommer att fortsätta yoga hos Laila så länge jag kan".

bottom of page