top of page
sköldpadda.jpeg

VAR MED NÄR SVERIGES YOGISAR GÖR SKILLNAD

Yoga for Nature är ett insamlingsevent som stöds av WWF för att engagera fler att kämpa för havssköldpaddorna.

Vi yogar tillsammans till förmån för den hotade havssköldpaddan!  Bara en av tusen havssköldpaddor (Caretta caretta) klarar sig till vuxen ålder. Därför är det extra viktigt att skydda deras ägg och nykläckta ungar. Vi behöver hjälpa så många vi kan att överleva. Därför kommer jag att hålla en donationsbaserad yogaklass online för att samla in pengar till WWFs arbete för havssköldpaddan. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till insamlingen #YogaforNature2023 som jag gör tillsammans med flera yogalärare över hela Sverige. Jag kommer leda en Hatha Soft yoga den 10 februari, klockan 9-10. Var med och gör skillnad för havssköldpaddan tillsammans med mig.


GÖR SÅ HÄR FÖR ATT DELTA:

 Anmäl dig genom att skänka 100 kr och läs mer om hur det fungerar här: www.wwf.se/laila-svensson


Zoom-länken till liveklassen får du via mejl.


Pengarna som samlas in går till att skydda havssköldpaddornas boplatser och att utbilda och förse strandvakter med resurser och utrustning. WWF jobbar även med förebyggande insatser mot bränder och erosioner för att skydda Sekaniastranden, en av Greklands allra viktigaste stränder för havssköldpaddorna. Här kläcks tusentals små havssköldpaddor varje vår.


 IN OCH BOKA! Tillsammans ger vi nästa generation en chans att också få uppleva levande hav och de vackra havssköldpaddorna. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund! 

.

bottom of page