top of page
20200831-MB7715 (kopia).jpg

HAR DU HÖRT TALAS OM DOGA?

Doga handlar om att skapa ett lugn tillsammans med din hund. Vilket ökar hundens tillit till dig. Doga är en lagövning för dig och din hund som gagnar er båda i er vardag och träning.


Du som har utövat yoga framför din hund har säkert redan upptäckt effekten av det. Vissa hundar härmar våra rörelser och vissa hundar lägger sig ner och somnar. Vissa hundar älskar att vara nära och rullar gärna runt på ryggen. Kom ihåg att alla hundar gör olika och er relation är unik. Det viktigaste är du bibehåller ditt lugn för genom delad upplevelser av lugn kommer ni stärka er relation och komma varandra ännu närmre. 


Vissa övningar som vi gör lugnar lite mer, andra ökar hundens fokus och vakenhet. Och vi gör det utan våran röst. Vi hjälper hunden att slappna av genom att göra en andningsövning i samband med att du ger din hund lite massage. Efter det följer lite yogapositioner där du får göra enkla yogaövningar. Vi avslutar med avslappning. Detta är målet med hela passet. Förhoppningsvis kommer både du och din hund vara avslappnade innan ni går hem.

bottom of page