top of page
HEMSIDA.png

LAILA

Lailas drivkraft är nyfikenhet och mänskliga relationer, med en övertygelse om att de flesta av oss är påverkade av dysfunktionella relationer från barnsben. Den drivkraften utvecklades fullt ut genom hennes Master i Strategi och Affärsutveckling. I kombination med att ha arbetat i stora organisationer och med människor i hela hennes liv, är hon övertygad om att dessa dysfunktionella relationer skapar problem hos oss som vuxna. Både i våra sociala relationer, medarbetare och som ledare. Oavsett strävar Laila alltid efter personlig utveckling på alla nivåer.


Arbetslivet började Laila inom affärsvärlden där hon jobbade både på Loreal och Redken som utbildningsansvarig. Mitt i livet drabbades Laila av utmattning. Ett högt tempo, saker från det förflutna som kom ikapp och en stor sorg gjorde att Laila fick stanna upp och omvärdera livet. Laila sadlade om och tog sin masterexamen i strategi- och affärsutveckling och efter sina studier fick Laila arbete i ett stort förändringsarbete, på IKEA IT.


Trots ett starkt driv och en karriär som gick uppåt kände Laila att hon var menad för att göra något annat i livet. 2006 påbörjade Laila sin långa resa till sin yogautbildning och september 2014 certifierades hon på internationell nivå i RYT500 inom Hatha Yoga. Laila fortbildar sig kontinuerligt och Kaivalyadham, i Indien, har blivit hennes stora källa till kunskap. Ett yogainstitutet som proaktivt bedriver vetenskaplig forskning för att visa fördelarna och användningarna av yoga. Det är här Laila får sina viktigaste grundkunskaper i både Pranayama och den yogiska filosofin. Lailas mål är att vi alla ska gå från klarhet till klarhet genom yogans tusenåriga långa filosofi och vill tillämpa denna kunskap för att leverera holistiskt välbefinnande.


Idag driver Laila en framgångsrik yogastudio sedan 10 år tillbaka, både med regelbundna klasser och lärarutbildning. 2020 lanserade Laila sin första bok, som handlar om att all förändring börjar inom oss själva. Hösten 2022 lanserades en uppföljare, genom Ekström & Garay och hösten 2023 lanserades den tredje boken i trilogin, med samma tema.


Lailas starkaste egenskap är att hon genom sin livserfarenhet, gått från en värld som stundom har varit tämligen förvirrande, och genom yogan hittat balans, livsglädje och mental sinnesro. En erfarenhet hon delar med sig av med integritet och värdighet. Hennes struktur och driv präglar hela hennes personlighet. Hon är spontan och generös i sitt framförande.

bottom of page