top of page
Vitt rum

OM RESAN

Ledord för denna vecka:
Passiv eller aktiv återhämtning
Inre och yttre träning.
Gemenskap och/eller tid på egen hand för avkoppling och återhämtning

Återhämtning kan bestå dels av sömn och dels av vila, pauser och aktiviteter som ger energi. Denna resa handlar om att skapa balans mellan aktivitet och vila. För det är viktigt att poängtera att återhämtning inte bara handlar om passiv vila. Så under denna vecka får du möjlighet att hitta balans mellan aktivitet och vila och göra det som du i stunden känner att du behöver. Att vara tillåtande mot dig själv är vad denna vecka handlar om.

Så välkommen på en vecka för dig som känner att du behöver både lite återhämtning från vardagen men även nya krafter efter vintern. Som en tidig start på sommaren. Denna resa ger dig som redan har yoga, meditation och rörelse i ditt liv chans att använda det fullt ut.

Varje dag startar vi med 75 – 90 minuters fysisk morgonyoga, andning, chanting och meditation. Och vi avslutar varje kväll med en lugn och skön 75 -90 minuters yin yoga, restorative yoga, mind fullness eller yoga nidra, där vi kommer ner i varv efter dagen som varit. En dag kommer vi även att ha en längre workshop där vi tittar närmare på både yogafilosofi, olika tekniker i andningsövningar (pranayama) och den fysiska yoga praktiken (asanas). Efter morgonyogan ges det möjlighet att äta en gemensam frukost.

 

Dagen tillbringar du som du vill. Om du vill hänga på gemensamma aktiviteter antingen på en av Mallorcas fina vandringsleder eller en cykeltur så gör du det till ett självkostnadspris. Det ingår vissa aktiviteter under veckan enligt program. På våra gemensamma utflykter utforskar vi olika matställen där det finns möjlighet att lära känna varandra under frivilliga gemensamma luncher. Vill du hellre ha tid på egen hand för avkoppling och återhämtning så gör du det. Kanske unnar du dig en spabehandling på hotellets spa.

Ta med egen yogamatta, block, band och tunn filt/sjal att ha vid vilan.

Vi bor på Sunprime Pollensa Bay som ligger i ett lugnt bostadsområde i början av den vackra Pollensa-bukten på Mallorcas norra kust med en fantastisk utsikt över havet och bara några steg från stranden.

LÄS MER OM HOTELLET HÄR 

Recensioner från tidigare resenärer:

"Yogan var välbalanserad mellan fysisk träning, meditation, andning och filosofi. Jag fick mycket mer än jag hade förväntat mig. Absolute top notch! Efter lägret kände jag mig förändrad - till det bättre - och otroligt väl till mods. Makalöst."

 

"Det här var min första Yogaresa. Laila gjorde den till en helt fantastisk upplevelse. Allt med resan var toppen. Boende, miljöer, upplägg och sällskap var tio poäng. Men allra bäst var Laila och hennes enormt professionella inställning till yoga. Hon blandar övningar med filosofi på ett skönt, flytande, begripligt och insatt sätt. Att dessutom få höra hennes upplevelser från många år i Indonesien och på Bali är som att vara med i en film. Att få sitta på en trapp vid stranden i två timmar och diskutera etiska och filosofiska frågor är en upplevelse som jag är tacksam för. Älskar att vi började varje morgon med 1,5 timmes yoga. Bästa starten på en dag. Att sedan avsluta dagen med 2 timmars yogaworkshop var pricken över i. Somnade med en skön känsla i kroppen varje kväll. Kan varmt rekommendera Lailas Yogaresa till alla oavsett tidigare erfarenhet. Laila är grymt duktig på det hon gör och hon kan med van hand få både nybörjare och erfarna yogisar att växa och utmana sig."

Namasté

/Laila

bottom of page